Friday, October 26, 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον συγγραφέα Μάκη Ανδρονόπουλο για τις γερμανικές οφειλές


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ με τον συγγραφέα του βιβλίου «Γερμανικό Σύνδρομο»  δημοσιογράφο Μάκη Ανδρονόπουλο:

 - Η μεταβαλλόμενη ευρωπαϊκή πραγματικότητα  στο timing  των ελληνικών διεκδικήσεων  για  πολεμικές αποζημιώσεις, επανορθώσεις και κατοχικό δάνειο.

-Γιατί οι απαιτήσεις είναι ενεργές και πώς το Βερολίνο αντιφάσκει.

-Οι  νομικές  δυνατότητες, τα όρια και γιατί συμφέρει στη Γερμανία να αλλάξει στάση.

-Πώς η Ελλάδα θα χάσει μόνο αν δεν προχωρήσει.


Ακούτε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας  - και για σχολιασμό σε άλλα θέματα με άλλο τρόπο,  επισκεφθείτε τις σελίδες μας  The Greek We Speak και Postcard Stories
-
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Μάκης Ανδρονόπουλος είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και οικονομολόγος. Διετέλεσε διευθυντής σύνταξης στη “Ναυτεμπορική”, στον “Κόσμο του Επενδυτή”, στην “Απογευματινή της Κυριακής” και αρχισυντάκτης στο “Κέρδος”. Εργάστηκε ως οικονομικός συντάκτης στην “Καθημερινή”, το “Έθνος”, το “Ποντίκι” και παρουσίασε οικονομικές εκπομπές στα κανάλια ΜΕGA, TEMPO, SevenX. Εργάστηκε, επίσης, στο χώρο της πολιτικής επικοινωνίας. Έχει γράψει τα βιβλία “Η Ελλάδα στο ντιβάνι - Διεργασίες ανατροπής γύρω από την ιστορία, τη γλώσσα και τα κοινωνικά στερεότυπα” (εκδόσεις Αλεξάνδρεια, 2011), “Το γερμανικό σύνδρομο - Η Ελλάδα και η Ευρώπη απέναντι στη γερμανική ιδιαιτερότητα” 

No comments:

Post a Comment