Wednesday, June 24, 2015

Τα Υπ΄Όψιν της 21 Ιουνίου 2015

Στα Υπ΄Όψιν της 21 Ιουνίου 2015, μεταξύ άλλων, συζητάμε:

-Γιατί το Ισραήλ βοηθάει το Κατάρ να βοηθήσει τη…Χαμάς.
-Και ο Πάπας στον αμερικανικό προεκλογικό αγώνα; Πώς ο ποντίφηκας  με τις περιβαλλοντολογικές ανησυχίες αναγκάζει υποψήφιους  να τοποθετηθούν εναντίον του.
-ΔΝΤ Lending-in-Arrears Policy ( Δανεισμός Καθυστερούμενων):  πολιτική του ΔΝΤ που εφαρμόζεται στην Ουκρανία αλλά όχι στην Ελλάδα: ο υποκειμενικός ορισμός της «καλής πίστης»
-Το Charleston  προστίθεται  στις ατζέντες των ελπιδοφόρων για το χρίσμα του 2016:  ο προβληματισμός για τον χειρισμό των αιτιών της βίας.
-Γιατί, παρά τη νέα τραγωδία, ο νόμος για τα όπλα καρκινοβατεί.
-Confederate Flag: Η χρήση της Σημαίας της Ομοσπονδίας σε ιστορική αμφισβήτηση.
-Ελλάδα: Νέα νομική δυνατότητα της ΕΚΤ αποδυναμώνει την ελληνική διαπραγμάτευση και ενισχύει τις ευρωπαϊκές αντιστάσεις στην κρίση.
-Έκθεση Επιτροπής Αλήθειας για το επονείδιστο χρέος: αντίφαση ή συμπλήρωμα στις διαπραγματεύσεις ;
-Ο Πούτιν, ο αγωγός και ο κοινός νούς.
-ΕΕ – Ρωσία: Οι κυρώσεις επεκτείνονται – εφαρμόζονται όμως; Οι αριθμοί που δείχνουν ποιός βλάπτεται, ποιός τις …πίστεψε και ποιός όχι.
-Παρίσι: Πρωτοβουλία για άμεση λύση στο παλαιστινιακό: περιθώρια που θα λήγουν πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές.

Ακούστε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας και πολλή, καλή μουσική.

Αυτή την εβδομάδα στο

No comments:

Post a Comment