Friday, January 20, 2017

Τα Υπ' 'Οψιν της 23 Δεκεμβρίου 2016

Στα Υπ΄Όψιν της 23 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ άλλων:

-Θα αρχίσει τελικά κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών ΗΠΑ-Ρωσίας; Τραμπ: «Ναι», εκπρόσωποι Τραμπ: «Όχι» Πούτιν: «Οταν τα βρείτε, να τα βρούμε.»

-Η διαφορά ανάμεσα στην αριθμητική αύξηση του ομπλοστασίου ( παραβίαση διεθνούς συμφωνίας) και στην βελτίωση (ήδη σε εξέλιξη από την προεδρία Ομπάμα)

-Γιατί ο Τραμπ τραβάει το αυτί στις βιομηχανίες Boeing και Lockheed: οι πραγματικές ανεπάρκειες των μεγάλων ομοσπονδιακων προμηθευτών, τα νομικά περιθώρια  και τα άτυπα όρια των αγορών.

-Κυβέρνηση κράτους σαν διεύθυνση εταιρείας;  Πιθανές εξηγήσεις για την τάση Τραμπ να θίγει τα καλώς ή κακώς κείμενα και συνέπειες για την κυβέρνηση, την οικονομία, τις τιμές των μετοχών και τη διαμόρφωση πολιτικής των εταιρειών.

-Κατάργηση μητρώου μουσουλμάνων και περιορισμοί στις εξορύξεις της Αρκτικής: οι τελευταίες δυνατές κινήσεις του Ομπάμα για την προστασία των πολιτών και του περιβάλλοντος που θα δυσκολευτεί να ακυρώσει ο νέος πρόεδρος.


Ακούτε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας



No comments:

Post a Comment