Wednesday, April 22, 2015

Τα Υπ΄Όψιν της 19 Απριλίου 2015

Στα Υπ΄Όψιν της 19 Απριλίου 2015, μεταξύ άλλων, συζητάμε:

-Πρώτο ρεπουμπλικανικό τοπίο στο N.Hamshire εν όψει προεδρικών 2016: Οι καλοί, οι κακοί και οι….. μπερδεμένοι. Νέο ρεύμα ή νέα …φουρτούνα από τον Rand Paul ;

-Σε τι πρέπει να απαντήσει άμεσα η Χίλλαρυ ( χρηματοδότηση πρώτα-πρώτα).

-Εμπορική Συμφωνία Χωρών του Ειρηνικού: το fast-track, η έλλειψη διαφάνειας και οι αντιδράσεις από Αυστραλία μέχρι Γερμανία- για δουλειές, υγεία, περιβάλλον, επικοινωνίες.
 
-Κάνσας – Μιζούρι: Η οικονομικη, ηθική και πολιτική διάσταση της ανόητης αστυνόμευσης των κρατικών επιδομάτων: ο αγρότης επιτρέπεται να ξοδεύει σε στριπ-κλάμπ, ο άπορος όχι ( αλλά και οι δύο μπορούν να αγοράζουν όπλα)

-Ελλάδα: Το ναυάγιο και τα ευρωπαϊκά μεταναστευτικά κονδύλια, ο αγωγός, το αδιέξοδο που φαίνεται και οι διέξοδοι που ακούγονται: θα βοηθούσαν οι εκλογές; 


-Τουρκοκυπριακές αναμετρήσεις: Θα αποκτήσει επιτέλους μετριοπαθή συνομιλητή ο Αναστασιάδης;
-Πακιστάν-Ομάν:Το σαουδαραβικό λάθος στην Υεμένη και οι κρυφές συμφωνίες.


-Υεμένη: Ο στρατός διαλέγει …αρχηγούς, η Τεχεράνη προτείνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ενώ ο ΟΗΕ ειδοποιεί: «Ανθρωπιστική κρίση 7.5 εκατομμυρίων ανθρώπων»



Ακούστε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας και πολλή, καλή μουσική.

Αυτή την εβδομάδα στο

https://docs.google.com/file/d/0B1KU27prGcwUZEpNMHNtcGR1UXM/edit  

No comments:

Post a Comment