Thursday, October 8, 2015

Τα Υπ΄Όψιν της 4 Οκτωβρίου 2015

Στα Υπ΄Όψιν της 4 Οκτωβρίου 2015, μεταξύ άλλων: 
 
-Συρία, οι κίνδυνοι τώρα.
-Τουρκία-Μόσχα: ¨Όταν η εξάρτηση επισκιάζει τα ρίσκα.
-Ο Πούτιν παραβιάζει τα μονοπώλια των επεμβάσεων: Nέος άξονας απέναντι στο ΝΑΤΟ ;
-Ελλάδα: Η επίπονη επιδίωξη της συζήτησης για το χρέος: οι παίκτες.
-Ο απόηχος του ταξιδιού Τσίπρα στο άμεσο μέλλον: ενεργειακό, προσφυγικό, κυπριακό και γιατί οι ΗΠΑ επιμένουν στη διαφάνεια.
-Προσφυγικό: Το αβέβαιο όφελος της διμερούς συνεργασίας με Τουρκία.
-ΝΔ, εκλογική αναμέτρηση: Οι τάσεις και οι ηλικίες που θα διαμορφώσουν το αύριο και οι υπομονετικοί που περιμένουν το… μεθαύριο.
-ΗΠΑ, προεδρικές 2016: Τράμπ και Κάρσον: Αδέξιοι αντιπερισπασμοί στο κυνήγι της μειονοτικής ψήφου - μετά τους ισπανόφωνους, τώρα δυσαρεστούν την μουσουλμανική-αμερικανική κοινότητα.
-‘Ορεγκον: Σουπρεματισμός ή ανισορροπία; Αντί για περιορισμό της οπλοχρησίας, επαναξιολόγηση των κινήτρων για εγκλήματα: ψυχολογικές διαταραχές εναντίον ιδεολογίας.
-Αpple και Google: Ετοιμοπόλεμες με δικά τους …αυτοκίνητα περιμένουν την κατάρρευση της Volkswagen – το σκάνδαλο απλώνεται και σε Audi και Skoda.
-Τα ευρωπαϊκά δάνεια για καθαρή ενέργεια, οι γαλλικές επιδοτήσεις και η αποζημίωση που προτίθεται να ζητήσει τώρα η κυβέρνηση.
-Volkswagen, Lufthansa και ενεργειακοί κολοσσοί σε δυσκολίες: Ο πολύτιμος χρόνος προσαρμογής που σπαταλήθηκε λόγω αδράνειας και σιγουριάς για πολιτική κάλυψη.


Ακούτε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας και πολλή, καλή μουσική

No comments:

Post a Comment