Saturday, December 30, 2017

Τα Υπ' 'Οψιν της 12 Νοεμβρίου 2017


Στα Υπ’ ‘Οψιν της 12 Νοεμβρίου 2017, μεταξύ άλλων:
ΛΙΒΑΝΟΣ
Το μυθιστορηματικό παρασκήνιο της παραίτησης – απομάκρυνσης Χαρίρι: ο δυσαρεστημένος αδελφός που περιμένει τη σειρά του.

ΤΟΥΡΚΙΑ
 Η αγορά αμυντικών συστημάτων από τη Ρωσία σαν δυναμική αμφισβήτηση της αξίας της συμμετοχής στο ΝΑΤΟ: περιστασιακή «ανταρσία» ή δρόμος για αποχωρήσεις,
ΗΠΑ
-Ασιατική περιοδεία και περίεργη επιμονή Τραμπ να μην δυσαρεστήσει τον...Πούτιν: η σημαντική διαφορά ανάμεσα σε προηγούμενες πολτικές εξευμενισμού των σοβιετικών που έφερναν αμερικανικό και διεθνές όφελος.
-Αποδυνάμωση των ΗΠΑ μέσω αποχώρησης από τους διεθνείς οργανισμούς: το δυσεξήγητο ( και βλαβερό) σκεπτικό του προέδρου.
-Οι νίκες της Τρίτης και πώς δεν αρκούν για επάνοδο των Δημοκρατικών το 2017: η πειστική πολιτική πρόταση που αργεί.
Roy Moore: Ποιούς μπορεί να βλάψει το σκάνδαλο και τί δεν αποκλείεται από τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων της Αλαμπάμα.
-Το
Hollywοod ξεχνά ; Eξοστρακισμός των πρόσφατων κατηγορούμενων για σεξουαλικά σκάνδαλα απέναντι στις υποστηριζόμενες επιτυχίες των Polanski και Woody Allen.-Roy Moore: Ποιους μπορεί να βλάψει το σκάνδαλο και τι δεν αποκλείεται από τους ψηφοφόρους της Αλαμπάμα.
-Το Hollywood ξεχνά ; Ο εξοστρακισμός των πρόσφατων κατηγορούμενων για σεξουαλικά σκάνδαλα απέναντι στις υποστηριζόμενες επιτυχίες των Polanski και Woody Allen.
ΓΕΡΜΑΝΙA Το Hollywοod ξεχνά ; Eξοστρακισμός των πρόσφατων κατηγορούμενων για σεξουαλικά σκάνδαλα απέναντι στις υποστηριζόμενες επιτυχίες των Polanski και Woody Allen Obamacare: Εντυπωσιακή αύξηση των εγγραφών παρά τα εμπόδια από την κυβέρνηση.
-
Roy Moore
: Ποιούς μπορεί να βλάψει το σκάνδαλο και τί δεν αποκλείεται από τις αντιδράσεις των ψηφοφόρων της Αλαμπάμα.
-Το
Hollywοod ξεχνά ; Eξοστρακισμός των πρόσφατων κατηγορούμενων για σεξουαλικά σκάνδαλα απέναντι στις υποστηριζόμενες επιτυχίες των Polanski και Woody Allen.
«Εβδομάδα αποφάσεων» για σχηματισμό κυβέρνησης

ΕΛΛΑΔΑ
Γεννηματά και Ανδρουλάκης στον β’ γύρο για το νέο φορέα
 
Ακούτε Τα Υπ’ ‘Οψιν με τους δημοσιογράφους Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις , συνεντεύξεις πάνω στην διεθνή επικαιρότητα

No comments:

Post a Comment