Saturday, December 30, 2017

Τα Υπ’Όψιν της 26 Νοεμβρίου 2017


Στα Υπ’ ‘Οψιν της 26 Νοεμβρίου 2017 , μεταξύ άλλων:

Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ

Σινά: Οι λόγοι για τις αιματηρές επιθέσεις Μουσουλμάνων εναντίον Μουσουλμάνων.
-Τα μέτωπα της Αιγύπτου και η ατελέσφορη επιμονή σε παρωχημένες συμβατικές στρατηγικές: γιατί οι απειλές Σίσι δεν αρκούν .
-Πακιστάν: Οι συγκρούσεις με τις νέες πολιτικοθρησκευτικές σέκτες, η καταστροφική διστακτική αντιμετώπιση της κυβέρνησης και ποιά η αιτία της «βλασφημίας»

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

-Πώς το κυβερνητικό αδιέξοδο επηρεάζει τον...Μακρόν – αλλά και όλους μας- , οι εσωτερικές διενέξεις στο Σοσιαλιστικό κόμμα και η μοιραία πρόκληση για τον Σούλτς.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ:

 Όλα του γάμου δύσκολα:Η πολιτική αναταραχή και η σημασία της για το κρίσιμο στάδιο των συνομιλιών για το Brexit.

ΗΠΑ
-Η ατζέντα του τέλους της χρονιάς: τα εύκολα, τα δύσκολα και η αποσταθεροποιητική επίδραση του αυθορμητισμού του προέδρου.
-Ο νέος ρόλος του Μάϊκλ Φλυνν στις ανακρίσεις του Μιούλλερ κια ο μακρύς κατάλογος των ερωτημάτων της έρευνας: από τις σχέσεις καμπάνιας Τραμπ με τη Ρωσία μέχρι τη σχεδιαζόμενη (;)
απαγωγή του Φατουλλάχ Γκιουλέν.
-Η Υπηρεσία Οικονομικής Προστασίας Καταναλωτή και οι «ενοχλητικές» της δραστηριότητες: γιατί η αλλαγή φρουράς αφορά σε όλους.
-Οι αντικρουόμενες αποφάσεις της κυβέρνησης για τη λειτουργία του Γραφείου της Παλαιστινιακής Αρχής: ποιος μπορεί να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος και το πολύμηνο σασπένς του ειρηνευτικού πλάνου Κουσνερ.

ΕΛΛΑΔΑ
-Η ανεξήγητα δυσνόητη υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σ. Αραβία.

https://drive.google.com/file/d/1EcnvTtpwloIuEpdbC6ZYLt77_2iIU6-B/view Οι αντικρουόμενες αποφάσεις της κυβέρνησης για τη λιτουργία του γραφείου της Πλαιστινιακής Αρχής: ποιός μπορεί να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος και και το πολύμηνο σασπένς του ειρηνευτικού πλάνου Κούσνερ

Ακούτε Τα Υπ’ ‘Οψιν με τους δημοσιογράφους Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις , συνεντεύξεις πάνω στην διεθνή επικαιρότητα.
 

No comments:

Post a Comment