Monday, February 1, 2016

Τα Υπ΄Όψιν της 24 Ιανουαρίου 2016

Στα Υπ΄Όψιν της 24 Ιανουαρίου 2016, μεταξύ άλλων: 

-Ιράν: Μετά τις κυρώσεις, Δύση και Κίνα κλείνουν με τον Ρουχανί ενθουσιώδεις συμφωνίες: Από τις υποδομές μέχρι την πυρηνική ενέργεια και την επανεκκίνηση του «Δρόμου του Μεταξιού».
-Ισραήλ: Ανακοινώνει προσάρτηση της Κοιλάδας του Ιορδάνη ενώ η Παλαιστινιακή Αρχή ζητά νέα καταδίκη του κράτους από τον ΟΗΕ.
-Πορτογαλία: Οι σημαντικές προεδρικές εκλογές υπό την κυβέρνηση «λιγώτερης λιτότητας».
-Ισπανία: Συνεχίζεται η αγωνία για το σχηματισμό κυβέρνησης και οι Podemos θέτουν όρους.
-Ελλάδα: Στην επέτειο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, διπλός αγώνας με τους πιστωτές ενώ εντείνεται η κοινωνική αναταραχή: το S&P όμως αισιοδοξεί και εξηγεί τους λόγους.
-Ο παράλογος συνδυασμός των τελευταίων δημοσκοπήσεων: προηγούνται ΝΔ και Τσίπρας.
-Συζήτηση για τον ένα χρόνο ΣΥΡΙΖΑ: Τί πήγε λάθος ;
ΗΠΑ: Αγώνας για το προεδρικό χρίσμα: Γιατί η Αϊοβα ανησυχεί την Χίλλαρυ και ποιούς θα έβλαπτε ο Κρούζ πριν από τους Δημοκρατικούς.
-Κρούγκμαν: Πώς μπορεί να βγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ – σε τέσσερα βήματα ( θα το οφείλει στον Μπλούμπεργκ wink emoticon
-Ενδιαφέρουσες απόψεις για την χρησιμότητα ή μή του ιδεαλισμού του Μπέρνι Σάντερς και τί λείπει από τις εκστρατείες και των δύο κομμάτων.
-Φλίντ, Μίσιγκαν: Το περιβαλλοντικό σκάνδαλο που έγινε μια χαμένη ευκαιρία για τους Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους: θέμα τύχης ή θέμα νοοτροπίας ;

Ακούτε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας και πολλή, καλή μουσική.

No comments:

Post a Comment