Tuesday, December 31, 2019

Τα Υπ' 'Οψιν 1 Σεπτεμβρίου 2019


Ακούστε το Podcast Τα Υπ’ ‘Οψιν (Consider These) της 1 Σεπτεμβρίου 2019, με τις νέες ενότητες για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, το Περιβάλλον, την Τέχνη και Πολιτισμό και περισσότερες που ακολουθούν σύντομα:
BREXIT: Μπορεί η βασίλισσα να λύσει το αδιέξοδο; Πώς ο Μπόρις παρανομεί ...νόμιμα και τί απομένει στην αντιπολίτευση να κάνει.
ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ, το (σχεδόν) χάος: Οι δύο εμπρηστικές επέτειοι, η αναμονή για την αντίδραση της Κίνας και οι διαφορές με το Κίνημα της Ομπρέλλας του 2014.
Αμαζόνιος: Οι οικονομικοί λόγοι πίσω από τις πυρκαϊές, η σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις του Μπολσανάρο και οι δύο περιπτώσεις παραπληροφόρησης.
ΗΠΑ
-Το νέο επεισόδιο πολλαπλών φονων και η «συνταγή» Τραμπ για να αποφευχθούν.
-Αύξηση των δασμών στον κινεζοαμερικανικό εμπορικό πόλεμο: τί θα ακριβήνει –για αμερικανούς και κινέζους- μέχρι τις γιορτές.
ΕΛΛΑΔΑ
Μεταναστευτικό: Η αύξηση των αφίξεων σαν τουρκική πίεση στην υπόλοιπη Ευρώπη, τα νέα μέτρα και οι μόνιμες προκλήσεις.
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Κακοποίηση ζώων: Οι δραματικές περιπτώσεις, η έλλειψη παιδείας και το ανεπαρκές νομικό πλαίσιο.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Ενήλικοι στο δωμάτιο»: Η ταινία του Κώστα Γαβρά για τον Γιάνη Βαρουφάκη που μπορεί να επηρεάσει κομματικές εξελίξεις.
Ακούτε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας - και για σχολιασμό σε άλλα θέματα με άλλο τρόπο, επισκεφθείτε τις σελίδες μας The Greek We Speak και Postcard Stories


No comments:

Post a Comment