Wednesday, December 3, 2014

Τα Υπ΄Όψιν της 30 Νοεμβρίου 2014

Στα Υπ΄’ Οψιν της 30 Νοεμβρίου 2014, μεταξύ άλλων:
-ΗΠΑ: «Αποκλιμάκωση» το νέο όπλο που προστατεύει του αστνομικούς από τους ..εαυτούς τους. Ποιοί διαφωνούν.
-Ομπάμα-Πεντάγωνο 1-1: Γιατί ο πρόεδρος εκνευρίζει τους στρατιωτικούς.
-Δημοκρατικοί: Η ήττα φέρνει γκρίνια: φταίνε οι συγκυρίες ή χρειάζεται επιστροφή στις ρίζες ;
-Ισραήλ: Η νομοθεσία για την ταυτότητα του Ισραήλ διαλύει την κυβέρνηση, χειροτερεύει την εικόνα του στο εξωτερικό και απειλεί τις κοινωνικές ισορροπίες: ποιος ωφελείται ;
-ΟΠΕΚ: Οι χώρες-μέλη διαφωνούν μεταξύ τους και με όλους: ποιους επηρεάζει ο «πόλεμος» τιμών πετρελαίου εναντίον των ΗΠΑ.
-Πακιστάν: Γιατί ο «Αγωγός της Ειρήνης» γυρίζει την πλάτη στο Ιράν.
-Η δυνατή «Ροζ Παλίρροια» της Ν.Αμερικής: Πώς οι «έξυπνες» αριστερές κυβερνήσεις επιβιώνουν και διαψεύδουν τις Κασσάνδρες.
-Ελλάδα: Στη σκιά της πιο αποφασιστικής διαπραγμάτευσης:  κόμματα προ διάσπασης, κόμματα προ ίδρυσης και το πολιτικό κενό που δεν ενδιαφέρει τους δανειστές.
-Κύπρος: Οι επίμονες τουρκικές φιλοοδοξίες για το φυσικό αέριο και οι υποδομές που εμποδίζουν: θα καταφέρει η Άγκυρα να δημιουργήσει τετελεσμένα ;
-Οι ευρωπαϊκοί προϋπολογισμοί και οι πολιτικές αποφάσεις του για παράταση του Ζαν Κλώντ Γιουνκερ: «Δεν είμαι αρχηγός μιάς συμμορίας γραφειοκρατών»
-Γαλλία: Σαρκοζί-Λε Πέν: Θα είναι οι επόμενοι προεδρικοί μονομάχοι ; Εξαρτάται από τον ..Αλαίν Ζυπέ.

Ακούστε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας και πολλή, καλή μουσική.
Αυτή την εβδομάδα στο


No comments:

Post a Comment