Wednesday, November 23, 2016

Τα Υπ΄Όψιν της 6 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ προεκλογικά ΥΠ΄ΟΨΙΝ στην τελική ευθεία:

-Οι κρυφοί ψηφοφόροι του Ντόναλντ Τραμπ: πώς μπορούν να ξεγελάσουν τις δημοσκοπήσεις και να βλάψουν τις προοπτικές των Δημοκρατικών – αν πεισθούν να πάνε στις κάλπες.
-Ποιόν ευνοούν τα τελευταία στοιχεία της οικονομίας: τα καλύτερο εχθρός του καλού.
-Τί πρέπει να κάνετε αν προσπαθήσουν να σας αποθαρρύνουν / εμποδίσουν από το να ψηφίσετε.
-Οι προοπτικές αυτή τη στιγμή για τη Γερουσία, τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τις πολιτειακές κυβερνήσεις.
-Οι εκλογές δεν είναι μόνο για τον/ την  επόμενο/η πρόεδρο : τα κοινωνικο-οικονομικά ερωτηματικά που περιμένουν στις κάλπες.


Στα Υπ΄Όψιν αυτής της εβδομάδας, μεταξύ άλλων, συζητάμε:

Ελλάδα, Ανασχηματισμός: Οι τρείς πολυσυζητημένες αλλαγές και τα ερωτήματα για το σκεπτικό των νέων ισορροπιών. 
-Εξελίξεις προ των θυρών για την πολύπαθη κεντροαριστερά; Επιστροφές και πιθανές αναχωρήσεις  συντελούν σε πρόοδο προς κατεύθυνση  άγνωστη.
-Κυπριακό, συνομιλίες: Που θα οδηγούσε η Λύση την...Τουρκία.
-Βρετανία:  Η Τερέζα Μαίη τώρα απέναντι στο Κοινοβούλιο: Οι Brexit , οι Remain, το πιθανό veto  και ο νέος όρος που ακούγεται: ημι- Brexit.


-Γιατί στον αγώνα  εναντίον του ΙΣ, η χώρα που ακούγεται περισσότερο είναι η ..Τουρκία:  αντιρρήσεις για το ρόλο της στη σπουδαιότερη μάχη και αιφνίδιες αμερικανικές επιισκέψεις στην Άγκυρα.
 -Ο Ερντογάν τώρα συλλαμβάνει τους ...πάντες:  αντιδράσεις της Δύσης  για το τουρκικό «κυνήγι μαγισσών» που ενδιαφέρει και την Ελλάδα.


Ακούτε Τα Υπ΄Όψιν με την Έλενα Σπηλιώτη και τον Γιώργο Ζορμπά για ενημέρωση, συζητήσεις και συνεντεύξεις στα θέματα της επικαιρότητας.



No comments:

Post a Comment